Vrei să-ţi organizezi finanţele şi să îţi creşti veniturile?
Iată metoda unică prin care ajungi la scopurile tale:

MONEY

MASTERCLASS 2024

Program INTENSIV de inteligenţă financiară şI strategii de prosperitate focalizat pe LUCRUL CU CONVINGERI LIMITATIVE, indiferent de nivelul financiar la care te afli.

Sunt Andy Szekely și te invit la singurul program de training din România care îți va clarifica 

 1. UNDE te afli pe scara prosperității, 
 2. CE te blochează și 
 3. CUM să acționezi, CONCRET, ca să te simţi fericit şi împlinit.

Află cum să-ți organizezi finanțele eficient ca să ajungi la prosperitate și

 ÎŢI IDENTIFICI BLOCAJELE

care te împiedică să treci în zona de

independență financiară și prosperitate.


 ÎȚI CREEZI PLANUL DE ACȚIUNE

şi primești instrumente clare și metode pas cu pas pe care să le așezi în propriul tău model de acțiune.

TE BUCURI DE VIAŢĂ

pentru că înveţi cum să-ţi organizezi finanțele eficient şi cum să îți crești propriul business.

CÂT DE IMPORTANTĂ EDUCAŢIA FINANCIARĂ?

Probabil răspunsul scurt este evident: foarte importantă, însă asta este valabil pentru cei care au intrat în această pagină. 


Ca să te ajut să înțelegi mai bine, de ce spun categoric ca este importantă educația financiară, poță să vezi în imaginea alăturată. 

Ceea ce se vede este o mică parte din studiul "Financial Literacy Around the World" făcut de THE STANDARD & POOR’S RATINGS.


Cercetarea a fost condusă de experţi de la Banca Mondială şi de la George Washington University School of Business şi a analizat situaţia şi efectele lipsei de educaţie financiară.


Concluzia pe scurt: 

"România, cu o educaţie financiară de 22% are cea mai scăzută rată din Uniunea Europeană."

Ce se întâmplă când nu există educaţie financiară:

 • Ne sacrificăm libertatea, visele şi liniştea.
 • Devenim victimele creditelor cu dobânzi mari.
 • Nu investim în nimic şi econimisim "la saltea".
 • Visăm la antreprenoriat dar nu facem niciodată un plan.
 • Ne dorim un salariu mai mare dar nu ştim cât valorează munca noastră.

Ce se întâmplă când există:

 • Facem un plan pe termen lung!
 • Devenim conştienţi de progresul în plan financiar şi putem corecta eventuale devieri.
 • Avem siguranţă cu privire la viitor pentru că avem mai multe surse de de venituri;
 • Ajungem la independenţă financiară datorită planului de economii şi investiţii.

ÎNVAŢĂ SĂ-ŢI CONTROLEZI EMOŢIILE LEGATE DE BANI:

Sunt convis că ai observat şi tu că atunci când îţi planifici bugetul, intervin tot felul de emoţii, unele care te ajută şi altele care te blochează.


MONEY MASTERCLASS este un workshop intensiv şi interactiv despre modul în care te gândeşti şi interacţionezi în relaţia cu banii tăi, cei pe care îi ai şi cei pe care ţi-i doreşti.


Pentru că atunci când te gândeşti la bani, nu este vorba doar despre o simplă bugetare, ci despre tine în relaţie cu ei, despre cine eşti tu când urmăreşti planul pe care ţi l-ai propus.


Pentru ca rezultatul să fie un succes evident, vei învăţa să:

✓ îţi organizezi bugetul în aşa fel încât să ai şi flexibilitate şi control,

✓ elimini blocajele legate de bani şi te asiguri că ai instrumentele ca ele să nu mai apară,

✓ ai unelte şi tehnici uşor de aplicat ca să îţi poţi realiza planul pe care ţi l-ai propus

(prin networking, tehnici despre investiţii, buget personalizat, plan de acţiune, etc)


Money Masterclass este singurul program de training din România unde afli concret…

cum să fii liber şi în siguranţă din punct de vedere financiar,

… cum să elimini blocajele emoţionale care nu te lasă să atingi prosperitatea pe care ţi-o doreşti

… cum să îţi creezi un plan de acţiune care să fie așa cum îţi doreşti și cu rezultate vizibile.


CÂŞTIGĂ CLARITATE DESPRE BANI şi PROSPERITATE

Modul în care vom lucra în acest program este din interior spre exterior.  


Mai exact, cele 3 zile sunt despre tine (despre convingeri limitative şi blocaje) și banii tăi (unde te afli din punct de vedere al finanțelor personale și instrumente  prin care să ajungi la independență financiară).


Timp de 3 zile lucrezi intens împreună cu Andy Szekely pentru schimbarea convingerilor limitative (cel mai mare obstacol în calea prosperității) și eliminarea autosabotajului.

AFLI CUM SĂ-ŢI ORGANIZEZI BANIICA SĂ TE BUCURI DE PROSPERITATE DE LA:

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

John Maxwell

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

Brian Tracy

Robin Sharma

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

John Gray

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (20 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).

Alex Tudose

"Misiunea mea personală este să ajut și să inspir oamenii care au nevoie să depășească momente dificile și să se dezvolte. Sunt recunoscător pentru tot ceea ce primesc în fiecare zi de la viață și vreau să dau mai departe această recunoștință. Să-i motivez pe cei din jurul meu să ofere plusvaloare în comunitatea din care fac parte".


Cu un strop de voință, poți să construiești o lume. Alexandru Tudose este antreprenor în Construcţii Industriale cu peste 10 ani de experienţă în business development şi peste 14 ani experienţă în vânzări.

Cu un strop de încredere, poți să muți munții. Sau să urci Himalaya. Lucru pe care l-a făcut în 2019, când a transformat o provocare personală într-un dar pentru copiii în dificultate, prin campania de strângere de fonduri - Himalaya Climb4Dreams.


Cu un strop de recunoștință, poți să dai mai departe ce ai învățat. Alexandru este facilitator certificat, trainer și Business Coach: Next Level Mastermind, Speaker Elite, LAB Profile, People Mastery Bootcamp, Self Mastery BOOTCAMP, Money Masterclass, Business Masterclass.

Sorin Geană

Sorin Geană a început activitatea sportivă acum 23 de ani ca practicant de Arte Marţiale. 


Pasiunea pentru sport, educaţie şi performanţă au dus la o carieră în domeniul wellness şi este Master Trainer în Sport și Performanță Motrică.


De peste 13 ani susține programe de training în domeniul wellness şi al dezvoltării personale.


În programele BootCamp University este trainer şi facilitator.

Întrebare: Care este o expresie care te defineşte?


Răspuns: “Încep fiecare program de antrenament cu următoarea afirmaţie: “No play, No gain!”

Călin Iepure

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.


Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. 

Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.


Călin este implicat ca activi ca partener în 5 afaceri și consultant în multe proiecte antreprenoriale, coordonează cea mai activă organizație de Business Networking din România - bizz.club.

Este totodată fondator al mai multor comunități cu influență în sfera educațională sub brandul SELLification, comunități care au cumulat peste 30.000 de membri. Este master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.


Călin este co-autor a 7 cărți:


 • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
 • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
 • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată cu Gigi Nacev
 • Ghidul Trainerului de TOP
 • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training
 • Captivează-ți elevii în ONLINE mai ceva ca în clasă!
 • Jocuri Didactice - 100 de jocuri didactice ce pot fi folosite în clasă, în online și acasă


Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Câțiva dintre antreprenorii “antrenați” de Călin sunt: Ștefan Mandachi – “constuctorul primului kilometru de autostradă din Moldova”, Daniela Marișcu - Imperiul Leilor, Ovidiu Toader – Antreprenor, Adrian Bădescu – Owner Medici’s, Pera Novacovici - bloger, psiholog, coach, sau Adrian Erimescu – ex-CEO Imobiliare.ro.


AFLĂ CUM AJUNGI LA MENTALITATEA DE OM PROSPER

CE ȘI CUM SĂ FACI, ÎN FUNCȚIE DE SITUAȚIA ÎN CARE TE AFLI

ZIUA I

Este ziua în care înveți elementele pragmatice ale prosperității (ce și cum să faci, 

în funcție de situația în care te afli).


ZIUA 1: CE ȘI CUM SĂ FACI, ÎN FUNCȚIE DE SITUAȚIA ÎN CARE TE AFLI

Este ziua în care așezăm fundația întregului program și în care înveți elementele pragmatice ale prosperității.


✓  Sistemul de gestionare simultană a celor 4 tipuri mari de cheltuieli.

✓  Cum să faci economii şi investiţii, în funcţie de profilul tău de risc (riscofil sau riscofob)

✓  Sistemul de economisire care te ajută să obții independența financiară în maxim 6 luni (este un sistem pe care l-am conceput personal și NU presupune crearea de bugete în Excel sau măsurarea zilnică a cheltuielilor)

✓  Cum să utilizezi, în paralel, sistemul „fără cifre” (pe funcţiile banilor) şi sistemul cu cifre (pe buget), în cel mai simplu mod posibil;


În această zi o să lucrezi și cu un consultant care se pricepe extraordinar de bine la cifre și împreună cu care am conceput sistemul complet de urmărire a evoluției financiare: buget + alocare dinamică a cheltuielilor pe funcțiile banilor.


ELIMINAREA BLOCAJELOR LEGATE DE PROSPERITATE

ZIUA II 

Este ziua în care îţi elimini cele mai mari blocaje legate de prosperitate ca să poți porni către libertatea financiară totală. 

ZIUA 2 : ELIMINAREA BLOCAJELOR LEGATE DE PROSPERITATE


Elimini cele mai mari blocaje legate de prosperitate ca să poți, într-adevăr, porni către libertatea financiară totală.

✓ Identifici și elimini convingerile negative din toate cele 4 categorii de blocaje care te limitează şi te împiedică să acumulezi avere şi să te bucuri de abundenţă;

✓ Înveți cum se dizolvă, concret o convingere limitativă și cum să aplici această metodă în toate domeniile vieții tale, nu doar în relația cu banii.

✓ Înveți cum să faci auto-coaching.

✓ Înveți cum să instalezi convingeri noi, potenţatoare, în sistemul tău de atitudini de prosperitate.


ZIUA 3:  

Jocul exterior al banilor – PRACTICI, COMPETENȚE ȘI OBICEIURI DE PROSPERITATE

Practici obiceiurile oamenilor prosperi în format 100% experiențial și primești feedback direct pe atitudine și pe rezultate (este o zi experiențială care îți va schimba percepția despre cea mai importantă abilitate pentru prosperitate: influențarea de business).


✓ Îţi identifici, prin experienţă practică, punctele slabe şi, implicit, abilităţile necesare a le dezvolta pentru a avea acces rapid la bani;  

✓ Modifici comportamente nepotrivite şi să le înlocuieşti cu altele noi, care se vor transforma rapid în obiceiuri de prosperitate;

✓ Primesti feedback foarte punctual în legătură cu modul în care te raportezi la vânzări, marketing și lucru în echipă.

✓ Înţelegi ce anume îţi lipseşte și creezi un plan de acțiune care să conțină instalarea unui prim obicei de prosperitate în primele 30 de zile după curs. 

ZIUA 4:  

Ritualuri de prosperitate


Stabilești un plan, un set de ritualuri și un sistem de implementare și monitorizare a acestora pentru următoarele 3 luni.


Toate acestea vor fi urmărite împreună cu coach-ul tău, în sesiuni individuale și în grupurile tip mastermind, cu echipa ta de facilitare din Bootcamp.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ MONEY MASTERCLASS(TOP 9 REZULTATE)

 1. Primeşti sistemul de gestionare simultană a celor 4 tipuri mari de cheltuieli;
 2. Înveţi cum să faci economii şi investiţii, în funcţie de profilul tău de risc;
 3. Afli sistemul de economisire care te ajută să obții independența financiară în maxim 6 luni;
 4. Identifici și elimini convingerile care te limitează şi te împiedică să te bucuri de viaţă;
 5. Înveți cum se dizolvă, concret o convingere limitativă în toate domeniile vieții tale;
 6. Înveți cum să instalezi convingeri noi și pozitive, în sistemul tău de atitudini de prosperitate;
 7. Îţi identifici punctele slabe şi abilităţile necesare a le dezvolta pentru a avea acces la bani; 
 8. Îţi înlocuiești comportamentele nepotrivite cu obiceiuri de prosperitate; 
 9. Înţelegi ce anume îţi lipseşte și creezi un plan de acțiune care să conțină instalarea unui obicei de prosperitate în primele 30 de zile după curs.

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT?

”De ce e nevoie de Money Masterclass? Pentru că avem nevoie de mindset-ul potrivit să facem business în România și exact asta oferă acest program. Piedica principală în țara noastră este mentalitatea și atitudinea, iar în cursurile lui Andy se pune foarte mult accent și pe stare, nu doar pe structură, iar starea este un mediu propice învățării.”

Vlad Tebieș

Director Achiziții

Novatex

”Cred în antreprenoriat, în performanță, și cred că nu ai de unde să înveți mai bine decât de la cei care fac asta zi de zi. Am învățat la Money Masterclass cât n-am învățat în foarte mulți ani de zile și plec cu METODĂ, ENERGIE și pași concreți de ACȚIUNE.”

Adrian Dobîndă

Manager Canale

de Vânzări Directe

Nextebank SA

”Money Masterclass nu e doar despre bani, ci e despre cum să trăiești bine cu banii, cum să reușești să îți organizezi banii pe care îi ai – mulți, puțini, atât cât sunt – și, la final, dar nu mai puțin important, e și despre cum să faci mai mulți bani. Pentru că banii vin acolo unde sunt organizați.”

Georgia Anghel

Director Regional 

de Vânzări

”Este o investiție 100%. Am avut colegi de curs sceptici sau oameni cu experiență și business-uri mari și au fost cu toții prinși total. Dacă ai vreo reținere, treci peste ea.”

Violeta Niță

Antreprenor

”Le-aș recomanda celor care ezită să se înscrie pur și simplu, să facă efortul să vină, indiferent ce presupune el, pentru că au, oricum, garanția că își vor primi banii înapoi dacă nu le-a plăcut. Dar să facă efortul să vină.”

Mihai Apostol

Owner ”Trăiește Bio”

 

Hai la MONEY MASTERCLASS 2024 ca să-ți CREȘTI CALITATEA VIEȚII

SILVER

☆ 40+ de ore de training (3 zile)

☆ Manual curs  

1.397 euro

GOLD

☆ 40+ de ore de training (3 zile)

☆ Manual curs

☆ Money Mastermind

  ✓ 1 Webinar de implementare cu Andy  

  ✓ 1 Webinar despre obiective și obiceiuri

☆ Platforma de Prosperitate

☆ Toate mesele incluse

2.097 euro

VIP

☆ 30+ de ore de training (3 zile)

☆ Manual curs 

☆ Money Mastermind

✓1 Webinar de implementare cu Andy

✓ 1 Webinar despre obiective și obiceiuri

☆ Platforma de Prosperitate

☆ Toate mesele incluse

☆ Cazare inclusă

☆ Money Book's Pack

☆ 2 ore de coaching individual cu Andy

2.997 euro

Rezervă-ţi un loc laMoney Masterclass 2024

Money Masterclass Bootcamp

Oricând ai nevoie de mai multe detalii, sună la 0737447744 şi Mihaela te va ajuta cu plăcere!

După completarea formularului, te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili împreună toate detaliile legate de participarea ta, discounturi și modalitatea de plată cea mai convenabilă pentru tine.

De ce cu noi?

Pentru că am aliniat cea mai puternică echipă educațională pe această temă! 


O singură idee pe care o primești de la unul dintre mentori îți poate schimba întreaga traiectorie financiară și astfel te poți poziționa confortabil în elita oamenilor prosperi. 


Autorul programului insistă să selecteze pentru acest program persoane cu integritate și valori foarte solide, nu oameni care au reușit prin orice mijloace.

De ce acum?

Pentru că prosperitatea este un joc pe termen lung. Cu cât începi mai repede, cu atât te poți bucura mai devreme de roadele investiției tale în creșterea veniturilor.

În plus, investiția ta va avea efecte pentru TOT restul vieții tale, nu doar în acest an datorită grupului în care intri.


Vei avea ocazia să cunoști oameni care și-au dublat veniturile după acest curs și care au ales să devină parte din echipa de traineri și facilitatori în programele marca Andy Szekely.  Ei fac această muncă din dorința de contribuție, iar tu vei avea ocazia să beneficiezi de experiența și expertiza lor, le vei auzi poveștile și vei putea să le devii prieten sau chiar partener.

DACĂ NU AI AVEA ABSOLUT NICI UN RISC,AI VENI LA BOOTCAMP?

DA?


Ei bine nu ai nici un risc!


BOOTCAMP este programul transformaţional în care găsești mediul perfect pentru creștere și beneficiezi de cele mai puternice instrumente și tehnici, astfel încât să treci la următorul nivel în dezvoltarea ta personală.


Dacă în a doua zi de participare, în care înveți tehnicile, faci exercițiile și te implici în program, totuși ajungi la concluzia că nu este potrivit pentru tine, îţi vom restitui taxa de participare.


Suntem atât de siguri că experienţa BootCamp poate fi cea mai puternică RESURSĂ PENTRU A-ȚI ÎNDEPLINI OBIECTIVELE încât, ai GARANŢIE 100% pentru investiţia ta.